Couleur Café belooft non-stop beats met zes nieuwe namen

© Kevin Van den Panhuyzen

Couleur Café kondigt zes nieuwe namen aan die zullen aantreden op de Black Stage, een nieuwigheid sinds de vorige editie van het festival in 2019. Denk warme beats, house en dance bij dit nevenpodium.

Wie er in 2019 bij was, weet wat te verwachten van de Black Stage: een ononderbroken feestje van warme, alternatieve house en dance van nationale en internationale top-DJ's.

Aan dat recept verandert Couleur Café deze zomer niets. Wel belooft de Black Stage dit jaar andere proporties aan te nemen: “Groter, impressionanter en gedurfder,” zo kondigen de organisatoren dit podium aan. Om dat te vieren, lanceren ze vandaag 6 nieuwe namen.

‘Beste club van het land’

Van eigen bodem zijn er ultratalent Blck Mamba en de Brusselse housegod DC Salas. Uit Zuid-Afrika verwelkomt Couleur Café de imponerende DJ Maphorisa, Angola brengt dan weer príncipe DJ Nigga Fox. Ten slotte staan nog twee getalenteerde vrouwen uit de alternatieve dance scene op het programma: de Tunesische Deena Abdelwahed en de Française La Dame.

“Voeg daar de eerder aangekondigde Carl Craig, Romare, Gilles Peterson, Black Motion, Lefto Early Bird en Philou Louzolo aan toe en je weet waar je eind juni 's lands beste club kan vinden,” klinkt het enthousisast bij de festivalorganisatie.

Laatste 300 tickets voor camping

De laatse 300 tickets voor de camping en een beperkt aantal plaatsen voor campers en caravans worden nu verkocht. 85% van de reguliere combitickets zijn ook de deur uit. Wie reeds een ticket had gekocht voor Couleur Café 2020 of 2021, kan dit nog steeds inruilen voor een voucher (geldig tot 2023) of het ticket gewoon herbevestigen voor dit jaar.

Couleur Café 2022

Op 24, 25 en 26 juni nam Couleur Café opnieuw zijn intrek aan het Atomium. Ook BRUZZ was er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Herbeleef Couleur Café hier.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?