Nieuwe zomerbar geopend in Wolvendaelpark in Ukkel

© BRUZZ
| Het nieuwe terras in het Wolvendaelpark.

In het Wolvendaelpark in Ukkel is zaterdag een nieuwe zomerbar geopend. De nieuwe zomerbar is onderdeel van de Woodpecker-familie, die je onder meer in het Ter Kamerenbos en Warandepark vindt.

Afgelopen week gingen er al enkele zomerbars van Leefmilieu Brussel open. Daarnaast zijn er dus ook de zomerbars van Woodpecker, waarvan de nieuwste dit weekend openging in het Wolvendaelpark in Ukkel. Het terras zou eigenlijk vorig jaar augustus al openen, maar werd uitgesteld vanwege de coronamaatregelen.

De zomerbar werd afgelopen zaterdag, bij de heropening van de terrassen, officieel geopend in het bijzijn van de burgemeester. “Deze zomerbar heeft een prachtig houten terras, dat open is maar toch overdekt kan worden”, zegt Boris Dilliès (MR) tegen BX1. “Er zullen verschillende smakelijke dingen aangeboden worden, met producten uit de lokale handel. Dat was erg belangrijk voor ons.”

De nieuwe zomerbar is te vinden boven in het park en is het makkelijkst bereikbaar via de ingang aan de Dieweg. De bar is zeven dagen op zeven open. Doordeweeks van 15u tot 19u, in het weekend van 11u tot 19u30.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?