Ook hotelketen Sofitel lift mee op hype dakterrassen

Sofitel rooftop Jourdanplein
© Hotel Sofitel Brussels Europe
| Sofitel opent vanaf vrijdag 8 april een nieuwe rooftopbar bovenop haar hotel op het Jourdanplein.
© Hotel Sofitel Brussels Europe
| Sofitel opent vanaf vrijdag 8 april een nieuwe rooftopbar bovenop haar hotel op het Jourdanplein.

Op een steenworp van de Europese instellingen opent Sofitel, de Franse keten van luxe hotels, vanaf vrijdag 8 april een exclusieve rooftop. Met ‘Rooftop by The 1040’ hoopt het een drukbezocht terras uit te baten op de zevende verdieping van haar vijfsterrenhotel.

Deze week raakte bekend dat er in de nabije toekomst heel wat publiek toegankelijke dakterrassen bij komen in Brussel. Ook het Sofitel Brussels Europe-hotel springt op die kar en opent een nieuw dakterras vanaf vrijdag 8 april aan het Jourdanplein.

“Met het mooie weer in het vooruitzicht en de langere dagen, keren ook de after work drinks terug,” klinkt het bij de hoteluitbaters. “Champagne, cocktails, wijn, alles zal aanwezig zijn om de dag af te sluiten of net de nacht in te gaan.”

Feestelijke opening

Sofitel plant een feestelijke opening van haar rooftopbar op vrijdag 8 april vanaf 17u. DJ’s Olivier P. (alias Bass Fly) en Laurent L., habitués in Saint-Tropez (le Papagayo, la Brasserie des Arts, le Nikki Beach…) zorgen voor de beats.

‘Rooftop by The 1040’ opent daarna elk weekend, van donderdag t.e.m. zondag tussen 17u en 23u, als het weer het toelaat. Op vrijdagen en zaterdagen zorgt een dj voor de ambiance. Op donderdag is er een 'Ladies’ afterwork'.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?