AB wordt podium voor '1 Stage Festivals' van Proximus

© AB
| De Ancienne Belgique (AB) in de Steenstraat.

Proximus Pickx en Vice zenden deze zomer 18 liveconcerten uit. De concerten zijn geselecteerd door 6 festivals en worden gefilmd op 6 locaties in België, waaronder Ancienne Belgique.

Deze zomer bieden Proximus Pickx en Vice België 18 concerten aan met een "stevig Belgisch programma". Het project "1 Stage Festivals" kadert in de festivalzomer van Proximus met tal van festivals, zoals Couleur Café, les Ardentes, Gent Jazz etc.

Samen bieden de festivals een line-up van 18 Belgische artiesten op de podia van 6 verschillende locaties, waaronder de AB in Brussel, de Reflektor in Luik, de Kompass Klub in Gent, de Cactus Music Club in Brugge en de Trix in Antwerpen, die deze zomer virtueel hun deuren openen voor dit project.

Op de affiche staan onder meer Brihang, Miss Angel et Baloji voor Couleur Café; Caballero & JeanJass, Cyra Gwynth et Absolem voor Les Ardentes; BeraadGeslagen, Commander Spoon en EMY voor Gent Jazz; Eefje de Visser, Susobrino en Flying Horseman voor het Cactus Festival; TheColorGrey, Woodie Smalls en Yseult for Fire Is Gold; en Charlotte Adigéry en twee andere talenten die Horst nog zal aankondigen. Nadat de concerten op het platform zijn uitgezonden, blijven ze online beschikbaar.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?