Couleur Café: Zes nieuwe namen bekend

© Couleur Café
| Een vierde keer Couleur Café voor de Franse party-starters van Dub Inc.

Nadat het meest beruchte Brusselse zomerfestival vorige week de terugkeer van Zwangere Guy op de Heysel aankondigde, maakt de organisatie nu zes nieuwe namen bekend: Thundercat, Panda Dub, Ayo, Muthoni Drummer Queen, Tinariwen en Mr Eazi.

De Amerikaan Thundercat is een gerespecteerd jazz- en hiphopproducer. Fransman Panda Dub is de meester van een geslaagd dubfeestje, terwijl Couleur Café-lieveling Ayo onze ziel komt vervullen met warme afro-, pop- en reggaetracks. Muthoni Drummer Queen gaat dan weer de dansvloer inwijden met Keniaanse RnB & dancehall. Deze vier artiesten versterken de line-up op vrijdag 26/6.

Op zondag 28 juni komen er op de affiche twee sleutelfiguren bij van de Afrikaanse muziekscene: Touaregrockers Tinariwen, die intussen de hele wereld al charmeerden met hun bezwerende desert blues, en de Nigeriaanse Mr Eazi, één van de nieuwe helden van de afro-pop.

Voorlopige line-up per dag:

  • Vrijdag 26 juni: Thundercat Zwangere Guy - Panda Dub - Ayo - Caballero & JeanJass - Muthoni Drummer Queen
  • Zaterdag 27 juni: Shaggy Youssou N'Dour - Snarky Puppy - Little Simz - Lila Iké - Le 77
  • Zondag 28 juni: Roméo Elvis Tinariwen - Mr Eazi - Dub Inc - Jordan Rakei - Kojey Radical – Brihang

Tickets en info vindt u hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?