| Een tiental jonge meisjes heeft zich alvast aan de ingang van Boterhammen in het Park verzameld om een plekje op de eerste rij te bemachtigen bij het concert van Pommelien Thijs.

Gezien: fans schuiven al aan voor Pommelien Thijs

© BRUZZ
30/08/2023

Een tiental tienermeisjes heeft zich woensdagochtend al verzameld aan de ingang van het gratis festival Boterhammen in het Park. Om 13 uur treedt hun idool Pommelien Thijs op in het Warandepark en zij willen het allerbeste plaatsje bemachtigen in het publiek.

De organisatie van Boterhammen in het Park kondigde maandag aan dat er extra veiligheidsmaatregelen zouden komen voor het optreden van de populaire Belgische zangeres. Zo zijn woensdag extra stewards en bewakingspersoneel aanwezig om de veiligheid van de verwachte massa bezoekers te garanderen.

Op het terrein kunnen maximaal 2.000 bezoekers aanwezig zijn, nadien zal de organisatie de toegang tot het festival sluiten. De plaatsjes zijn dus felbegeerd. Bovendien heeft het Nederlandstalig onderwijs nog vakantie, wat voor extra drukte kan zorgen. Hoe dan ook, woensdagochtend om 9 uur zijn al een tiental tienermeisjes - door weer en wind - naar het Warandepark afgezakt om de zangeres op te zien treden.

Pommelien Thijs werd bekend door de Ketnet-serie #LikeMe en scoorde hits met haar nummers Ongewoon, Zilver en Erop Of Eronder. In mei speelde ze een hoofdrol in de VRT MAX-serie Knokke Off.

Pommelien Thijs, hier op het podium in het Jubelpark tijdens 'België viert feest' in juli 2022

| Pommelien Thijs, hier op het podium in het Jubelpark tijdens 'België viert feest' in juli 2022.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Events & Festivals , pommelien thijs , Boterhammen in het Park

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni