Podium in de bossen op Paradise City

© PhotoNews

Vrijdag opent de vijfde editie van Paradise City onder de kantelen van het kasteel van Ribaucourt. Het muziekfestival staat bekend om haar ecologische aanpak en een avontuurlijke elektronische line-up. BRUZZ geeft op de radio 15 duo-dagtickets weg.

De fabelachtige festivalsite in Perk wordt al voor de vijfde keer opengesteld voor liefhebbers van de betere elektronische acts.

Net als de voorbije jaren is het festival een speeltuin voor lokale artiesten en labels. Zo namen zowel het Brusselse ‘Under My Garage’ en ‘Play Label’, als producer Nico Morano de programmatie van een podium voor hun rekening. Daar kan je onder andere naar de sets van Motor City Drum Ensemble, 2ManyDJs en Beraadgeslagen gaan kijken. Ook internationale namen als John Talabot, Todd Terje en DJ Koze trekken de aandacht. Het festival opent dit jaar ook een vierde, verscholen podium.

Paradise City schenkt zoals gewoonlijk veel aandacht aan gezonde en lokale voeding uit eerlijke handel. Ook wordt het festivalterrein zo ecologisch mogelijk ingekleed. Zo draait het festival volledig op groene stroom en wordt al het vuilnis gesorteerd, gerecycleerd en gecomposteerd met een minimum aan plastic verpakkingen. Er is een natuurlijk en lokaal waterzuiveringssysteem voorzien en ook met het beperken van lichtvervuiling werd rekening gehouden - zo blijft het extra gezellig tijdens de nachtelijke uurtjes.

Wie gratis wil meegenieten, luistert deze week best naar BRUZZ radio. Tijdens de ochtend- en avondspits geven we elke dag duotickets weg.

PARADISE CITY, 05.07 > 07.07, Domein Ribaucourt, Perk

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?