Paradise City viert jubileumeditie met 2manydjs en verscholen podium

© Paradise City
| Het festival vindt plaats in het domein van Kasteel Ribaucourt in Perk.

Het plastiekvrije muziekfestival Paradise City in Perk viert zijn vijfde verjaardag met een verborgen podium en een sterke line-up. Onder anderen de broertjes Stephen en David Dewaele (2manydjs), de Noorse dj Todd Terje en de Canadese virtuoos Caribou kleuren de affiche.

Twee weken geleden loste Paradise City de eerste artiesten, met DJ Koze en John Talabot als voornaamste blikvangers. Daar voegden de organisatoren woensdag achttien namen aan toe.

Met 2manydjs en Beraadgeslagen zitten daar alvast twee sterke Belgische acts bij. Todd Terje en Caribou zijn twee van de internationale kleppers.

Ook Adriatique, Dj Python, Egyptian Lover, Folamour, Gerd Janson, Josey Rebelle, Jungle By Night, Leroy Burgess, Nosedrip, Polo & Pan, SkatebÄrd, Trikk en Vaal doen het elektrofestival aan.

Verscholen podium

Voor de vijfde editie van het driedaagse festival, dat van 5 tot en met 7 juli plaatsvindt rondom het kasteel van Ribaucourt in Perk, kondigde Paradise City daarnaast een nieuw podium aan, verscholen in de bossen. De programmatie daarvan is in handen van het Duitse collectief Giegling.

PARADISE CITY 5 > 7/7, Perk

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?