Union Saint-Gilloise opent café vlak naast terrein

© Union Saint-Gilloise
| Union opent een nieuw terras net naast het terrein.

Voetbalclub Union Saint-Gilloise opent op 1 juni een café op het terras van het Club House, aan de binnenkant van het stadion en net naast het terrein.

Voetbalclub Royal Union Saint-Gilloise, dat volgend seizoen terug te zien is in de hoogste klasse van het Belgisch voetbal, opent op 1 juni een café. Je kan namelijk op het terras van het Club House, aan de binnenkant van het stadion en net naast het terrein, een glas komen drinken.

Onlangs werd ook de renovatie van het Club House zelf afgerond. Het café zal vermoedelijk terug dagelijks geopend zijn vanaf 9 juni, als de maatregelen het toelaten. Het café werd omgebouwd tot een sports bar.

Duurzaam

De vernieuwing van café Club House werd met respect voor de historische waarde van het gebouw en de gevel afgerond. Union wilde ook inzetten op duurzaamheid: zo zijn de gebruikte tafels en stoelen tweedehands en ook enkele wijnvaten doen dienst als tafel. De keuken wordt ook nog gerenoveerd en zal voor ongeveer 80 procent bestaan uit tweedehands apparatuur. Ook het kunstgras werd gerecupereerd van een vorige aankoop.

Het terras opent op dinsdag 1 juni en is elke dag open, behalve maandag, van 12u 's middags tot 22u 's avonds.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?