Zes nieuwe namen en halfvolle camping voor Couleur Café

© Kevin Van den Panhuyzen
| Archiefbeeld

Couleur Café heeft donderdag zes nieuwe namen gelost die op de affiche staan van het Brusselse wereldmuziekfestival dat van 26 tot 28 juni plaatsvindt. Intussen loopt de verkoop van de campingtickets als een trein, want de helft van de plaatsen is al weg.

De nieuwe namen zullen op zaterdag en zondag de wei van Couleur Café omtoveren tot een grote dansvloer. Op zaterdag zorgt het Londense collectief Ibibio Sound voor de nodige disco en afrobeat en dat doet ook Seun Kuti, de jongste zoon van afrobeat-legende Fela Kuti. De zwoele dancehall van Christopher Martin moet er eveneens voor zorgen dat het kwik nog enkele graden stijgt.

De klanken die uit de hele wereld neerstrijken op het Brusselse festival, zorgen ook op zondag voor heel wat sfeer. Op het programma staan dan het Angolese kudurotalent Pongo, de ultrahippe future trap van jazzwonder IAMDDB en de Cubaanse vibes van fenomeen Cimafunk. Eerder werden al kleppers als Zwangere Guy, Roméo Elvis, Shaggy en Youssou N'Dour aangekondigd.

Tickets zijn te koop via de website van Couleur Café. Een dagticket kost 48 euro, een combiticket voor drie dagen 95 euro en een combiticket met camping voor drie dagen 109 euro. De reservatiekosten zijn inbegrepen in de prijs.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?