Elke week selecteert Gailor vijf party's waar je helemaal loco op gaat. Deze week stuurt hij je naar Mirano, Fuse, Dyoukes, De Pianofabriek en de AB. Enjoy dancing!

Hotspot: 4 Years Anniversary

Ben je dit stormachtig klimaat ook beu? Heb je zin in iets meer tropische afro vibes? I got you! De beste Afro nachtclub van het land Dyoukes is ook weer terug. En hun grootste feestconcept Hotspot is ondertussen 4 jaar. En dat moet gevierd worden! Zaterdag 26 februari is het dus in de Dyoukes te doen. Afro vibes worden door de usual suspects van de club geserveerd: Beba Storm, Master Dream en Ems.

Dyoukes • Doors Opening : 23:30
18 Rue Duquesnoy, 1000 Brussel

boss it and chill

Boss It And Chill

Ben jij fan van kunst in al haar vormen? Dan moet jij sowieso morgen van 15:30 tot 21:00 in de Pianofabriek zijn. Verwacht interactieve expo’s, met onder andere artistieke upcycling van kleren, live tekeningen, visuele kunst en zelfs een Rapomaton (dat is dus een Photomaton waarbij er voor jou wordt gefreestyled naar eigen keuze van een thema). Maar wil jij ook gewoon van kwalitatieve muziek genieten: verwacht ook live acts van Usea, Lily Head, Kyma en Drea! De avond wordt afgesloten met een DJ set van een anderhalf uur!

Het is ket friendly, en helemaal gratis en voor niets.
Pianofabriek, Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis

Fuse

Token Records Night

En big night in de Fuse vanavond. Deze zaterdag kan je Kr!z, een OG in de technowereld live aan het werk zien. Kr!z is ook eigenaar van het groot label Token Records. Verder heb je ook The Lady Machine, Orbe (live) en PTTRN op de line up. Dat belooft! Opgelet, 50% van de tickets zijn nu verkocht, dus best bemachtig je zo snel als de bliksem jouw tickets! Die kan je verkrijgen via volgende link:

Fuse
Blaesstraat 208, 1000 Brussel
Ticket €17
+18

die_young.jpg

Die Young: London Editiion

Morgen vindt ook het residentieel feestje van de Mirano Die Young weer plaats. Wat op het eerste zicht klinkt als een defaitistische naam is eigenlijk meer filosofisch dan je zou denken. Na twee jaar van een wereldwijde pandemie vind Die Young dat het weer tijd is om terug controle over ons leven terug te nemen. En daarmee bedoelen ze vooral: having fun! En dat zal zeker geen probleem zijn met een harde line up met 22heures30, Ekany, Sadandsolo, MC Benny Benz en Don Krypto van de avondprogrammatie.

Mirano
Presale 10€
Door Ticket 12€
18+

K.ZIA

Black History Month: Opening Night

“One is also alone; together we’ve got a party” is de slogan van AB’s Black History Month Kick Off op woensdag 2 maart.

Black History Month Belgium (BHM) en AB slaan dus de handen in elkaar voor een maandlange viering van de weerbaarheid van de zwarte gemeenschap. Het thema van dit jaar is 'The Power of Assembly'. En met dit thema in het achterhoofd hebben ze een geweldige line up voor jou klaarstaan. Een hele reeks artiesten met verschillende stijlen zoals K.ZIA, WAYI, Shaka Shams en Saràh Phenom die je allemaal live op de Kick Off zult zien performen. Ontdek het volledige BHM x AB programma op hun website.

AB, Anspachlaan 110, Brussel
GRATIS, geen reserveringen!

Meer partytips hoor je op vrijdagavond vanaf 16u in BRUZZ Weekend met Gailor.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni