5 partytips voor een hitsig weekend

© BRUZZ

Elke week selecteert Gailor vijf party's waar je helemaal loco op gaat. Deze week stuurt hij je naar Antidote, Bloody Louise, Madame Moustache, Plein Publiek en de AB. Enjoy dancing!

John Parm (Heartbeat) @ Antidote

De meest groovy DJ van de avondprogrammatie John Parm heeft een funky party voor jou klaarstaan vanavond. De line up: John Parm, John Parm en nog meer John Parm. Je hebt het door, de Heartbeat DJ draait all night long!

Waar is het te doen? Antidote aan het Klein-Eiland in Anderlecht en het is helemaal gratis! Verwacht er Westcoast Hip-Hop, Boogie Funk, Modern Funk en een vleugje House.

New date: Zwangere Guy - Concert #1 | Ancienne Belgique

Gisteren kreeg Zwangere Guy love van een volledig sold out Paradisio in Amsterdam maar vandaag speelt hij een thuismatch. Na verplaatsing van het concert kan je de Belgische king van de Nederlandtalige hip hop eindelijk in het Ancienne Belgique gaan checken en 5 keer dan nog wel! Vandaag is day 1, en is uiteraard al sold out. Moest je geen ticket hebben, probeer via ticketswap.be nog iets te fixen.

En het is Ronnyhuana die jou warm zal maken, net voor Zwangere zijn performance.

ALLBLUE • BLOODY LOUIS • 19.03

Het is weer tijd voor de Bloody Louis’ nieuwste feestconcept, en deze is vooral voor de girls. ALL BLUE is een Hip hop en R&b concept met een female touch, een volledige female line-up met Zoey Hasselbank, Triciaa en Nissa Michelle. Btw ALL BLUE is géén dresscode, het is gewoon een leuke bijpassende naam bij het concept.

Voor alles Hip hop en R&B is het dus morgen in Louiza te doen. Tickets zijn in voorverkoop beschikbaar voor €10,00.

R&B / Hip hop Night ♡ w/ J.Roots

Als je net zoals op het ALL BLUE feestje van de Bloody de finest R&B en Hip hop tunes wilt horen, maar dat je gewoon lekker in stad wil blijven dan kan je ook bij Plein Publiek terecht op de Kunstberg, want de beruchte Jolien Roets, aka J.Roots zal daar ook morgen de finest muziekselectie providen.

Je kan nog tickets kopen in voorverkoop voor €9,00.

SATURDAY JAMBOREE w/Nasty Bartender & Funky Bompa

Zaterdag is een heel bewogen dag. En ook Madame Moustache opent morgen haar deuren voor hun Saturday Jamboree concept met DJ’s Nasty Bartender en Funky Bompa van de avondprogramma hier bij Bruzz. Waar Nasty Bartender vooral de beste tracks van de roaring twenties tot de swinging sixties; Rock ‘n’ roll, Rhythm and Blues, Swing, Surf, Boogie zal serveren, zal Funky Bompa getrouw aan zijn naam funky soulful platen smijten.

10€<middernachtt<12€

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?