Rokia Bamba

Full female of dé Franse sensatie: Gailor tipt je de beste party's

11/03/2022

Onze benen zijn amper ontward na de benefiet aan het Atomium of we slaan je al meteen om de oren met zes nieuwe partytips. We sturen je met plezier naar Mirano, La Madeleine, Buda BXL, Plein Publiek en Decoratelier. Let's go party!

Spending the night with BHM Belgium & Trap'Africa

Black History Month Belgium nodigt jou uit voor een leuke avond in Decoratelier. En ze hebben een heel interessant thema. Het event staat in het teken van de ritmische verbindingen tussen Afro-diasporische bevolkingsgroepen en het Afrikaans continent zelf. Verwacht er concerten van jonge zwarte Belgische muzikanten die invloeden van het continent in hun muziek verwerken zoals bijvoorbeeld Rokia Bamba van onze avondprogrammatie, gevolgd door een afterparty van het Parijse Afro-diasporic collectief Trap'Africa.

Decoratelier
vrijdag 11/3, 21u
€10

josman_3975452897807333091.jpg

Josman

Josman + Absolem

Vrijdag om 20u krijgen wij eindelijk de Franse live sensatie Josman te zien op het podium van La Madeleine! Fans wachten hier al op sinds het begin van de covidperiode. En 2 jaar later, na een paar keer nieuwe data te hebben aangekondigd en opnieuw weer te hebben uitgesteld, zie je hem vanavond eindelijk in het echt! Brusselse rapper Absolem, uit het rapduo Hesytap Squad, doet het voorprogramma!

La Madeleine
€ 26,00

mirano_ma_jolie.jpg

Ma Jolie
This one is for all my beautiful ladies! De Mirano heeft er een nieuw conceptje bij! Ma Jolie is een feestconcept waarbij de focus volledig ligt op de girls, en dit tot op de full female line-up. Verwacht er morgen dus DJ’s MK Silva, Triciaa en Catalina aan de decks! Jongens zijn ook welkom maar worden minder in de watten gelegd dan de meisjes natuurlijk, maar feel free to come!

Mirano
Zaterdag 12/3, 22u
€10

faisal.jpg

Faisal

Club 808 with Faisal

Ben jij zo iemand die niet kan kiezen tussen een 90’ies party, 00’ies party of 10’ies party, dan is CLUB 808 in Plein Publiek met Faisal als special guest het perfecte feestje voor jou! En als je weet dat je er een stevige avond van gaat maken, ga voor het feestje begint al eens langs bij Plein Publiek voor de finest Libanese cuisine.

Plein Publiek
Vrijdag 11/03
Voorverkoop: €9

brusselsbassed.jpg

Brussels Bassed pres. BXL Underground

Veel jungle, breakbeats en UK Garage op deze editie van Brussels Bassed. Met internationale dj's als Phuture-T, Etch en Coco Bryce. Maar ook lokale talenten als HAF & Hassan (Bumpy Ride), Matho, Nidrev en Chubbz laten de Buda BXL op hun grondvesten daveren. Enjoy the ride!

Buda BXL
Zaterdag 12/3, €12/15

1735 KADO Meyy.jpg

Meyy

MEYY & Friends - Club Night

Brussels raised, London based MEYY releaset haar EP Neon Angel. En dat moet gevierd worden. Ze organiseert morgen een clubavond in de AB. All night long heb je er dus DJ's en optredens. Verwacht er BONA LÉA, Pippin, yccl, o'simmie, TSUGI, Lilihell en uiteraard treedt ze zelf op.

AB Club
Zaterdag 12/3
€ 12

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Black History Month , Decoratelier , La Madeleine , Mirano , plein publiek , meyy

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni