BRUZZ ICE

De Couleur Café-tips van DIANE

© BRUZZ
| Drie tips van BRUZZ avond-dj DIANE voor Couleur Café 2022.

Onze huis-dj DIANE zoekt regelmatig op maandagavond de contouren van de popmuziek op. En datzelfde zal ze doen op Couleur Café. Van lokaal talent tot internationale kleppers: volg haar tips voor een eclectisch weekendje Couleur Café.

Nathy Peluso, zondag 0.00 uur, Red Stage

Als je een officieel diploma kon krijgen voor arts in no-fucks-givery, dan zou Nathy Peluso deze zeker al op haar kast hebben staan, mooi ingekaderd. Ze toont op een fenomenale wijze aan dat je echt je niks hoeft aan te trekken van de succesformules waarin een gemiddelde popster wordt geconditioneerd in onze maatschappij. Fierce as fuck, helemaal haarzelf en rapt en zingt erop los en doet dit op een unieke wijze terwijl ze telkens weer een mooi eerbetoon brengt aan haar Latina roots. Ze kan producties aan die genres overstijgen, en dat is nu precies waar ik heel hard voor sta: je niet in hokjes laten duwen. Haar show en podiumpersoonlijkheid beloven onvergetelijk te worden.

GAIKO, vrijdag 18.00 uur, Swag Bar

Gaiko is de wereld van Kaito Defoort aka Tsugi, die op BRUZZ zijn ding doet met zijn radioshow, maar ook als deel van GLOOM CLUB actief is. Het is telkens belanden in een wereld ver weg, zonder muzikale beperkingen, en dat hoor je ook tijdens de selecties van GAIKO. Electronica uit alle hoeken van het genre met grimey vibes, jungle, ambient, 2step and andere fijne smaken. Dat GAIKO zelf een rasechte muzikant en producer is hoor je goed in zijn muzikale reis tijdens de sets, want het draait zeer vaak om gevoel. Is dat niet net waarom we naar clubs gaan? To feel and forget.

AJ Tracey, zondag 18.45 uur, Red Stage

Als eeuwige fan van grime & Britse rap, kan ik niet anders dan vermelden hoe enthousiast ik ben voor het optreden van AJ Tracey. Hij is wildest dream van alle grote namen uit de grimewereld. Hij heeft UK's meest geprezen genre wereldwijd een duwtje in de rug gegeven zonder aan originele kwaliteit te moeten inboeten. Hij vormt met Skepta, Headie One, J Hus en Stormzy toch een naam in de rij die je standaard vermeldt. Hij heeft al succes geboekt met UK drill, trap, garage of 2 step producties. Het is precies deze versatiliteit die hem ver brengt. Niet verrassend als je weet dat zijn vader ook een rapper was en zijn ma een jungle DJ. Good genes!

Couleur Café 2022

Op 24, 25 en 26 juni nam Couleur Café opnieuw zijn intrek aan het Atomium. Ook BRUZZ was er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Herbeleef Couleur Café hier.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?