1640 Marka - Huy

Marka is de vader van muzikale grootheden Angèle en Roméo Elvis en de echtgenoot van actrice Laurence Bibot

Marka aka ‘papa Angèle’ verloot gitaar voor goede doel

MW
© BRUZZ
17/05/2022

De Belgische muzikant Marka wordt 60 en verloot tijdens zijn verjaardagsconcert in de Ancienne Belgique op 27 mei een van zijn gitaren. De opbrengst van de tombola gaat naar de vzw Straatverplegers.

Bijzonder is dat de gitaar bovendien gesigneerd is. En niet enkel door Marka (artiestennaam van Serge Van Laeken, red.) zelf. Op het instrument prijken ook de handtekeningen van de rest van zijn muzikale gezinsleden. Dochter Angèle, zoon Roméo Elvis en echtgenote Laurence Bibot zetten hun krabbel op het instrument.

Tombola ten voordele van vzw Straatverplegers

Om de gitaar te verloten, organiseert Van Laeken een tombola. Die komt er ter gelegenheid van zijn 60ste verjaardag en loopt online tot 22 mei. Wie daarna nog een ticketje wil bemachtigen, kan dat tijdens Marka’s 60ste verjaardagsconcert in de Ancienne Belgique.

De opbrengst daarvan dient voor de strijd tegen dakloosheid en gaat naar de vzw Straatverplegers. Die vereniging begeleidt al sinds 2006 de meest kwetsbare dakloze mensen in o.a. Brussel en Luik door hen te begeleiden naar een nieuw leven in een vaste woning. De vzw wist in 15 jaar tijd al 170 mensen van de straat te halen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni