Operaduo concerteert op terras

Sarah Defrise Nirenburg

Geen concerten meer? Toch wel. Twee operamusici streamden deze middag een concert dat ze gaven op het terras van hun woning in de Koningslaan. Het werd gefilmd door de buurman en kan op diens Facebookpagina ook herbekeken worden.

Dat we allemaal vooral moeten thuis blijven is nog geen reden om bij de pakken te blijven zitten. Dat bewezen onder meer Marka en Angèle zaterdag al met een concert op Facebook.

Ook klassieke musici zijn van de partij. Zo gaven Sarah Defrise Nirenburg en haar vriend deze middag een operarecital te beste vanop het terras van hun woning in de Koningslaan. Nirenberg is zangeres, haar partner pianist.

Hun buurman Laurent Van der Rest streamde het optreden op zijn Facebookpagina.

Het concert duurt ongeveer een half uur en is hier te herbekijken.

Het optreden met een aantal hits van onder meer Gerschwin en Puccini kon alvast op heel wat applaus rekenen binnen het huizenblok. Het duo overweegt dan ook om volgende zondag een vervolg een nieuw concert te geven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?