Partytips voor een zomer die nog (lang) niet voorbij is

AS
© BRUZZ
08/09/2023

De zomer loopt stilaan op zijn eind, maar de temperaturen, die blijven dit weekend met gemak rond de 30 graden hangen. Als je dan toch al aan het zweten bent, kun je er evengoed een schepje bovenop doen terwijl je een danske placeert in de club, op een festival of op een open air.

VRIJDAG 8 SEPTEMBER & ZATERDAG 9 SEPTEMBER

Woodblocks Festival by Kiosk Radio

Kiosk organiseert voor het eerst in hun vijfjarige bestaan een tweedaags festival, en dat op 280 meter van hun hoofdkwartier in het Warandepark. Dit weekend zetten ze aan Vauxhall twee podia op waarbij live acts en dj's elkaar afwisselen. De line-up is een eclectisch samenraapsel van residents en artiesten van buitenaf. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Één dag kost 15 euro, een combiticket kost het dubbele.

ZATERDAG 9 SEPTEMBER

Opening Party - Buzzland - atelier 210

Atelier 210 opent opnieuw de deuren en dat is uiteraard een uitstekend excuus voor een feestje. Ze gaan all in met zowel een binnen- als buitenprogramma. Vanaf 13 uur voorzien ze een mix van performances, ateliers en dj-sets. Dansen kan tot in de late uurtjes met onder andere juliojulio, Catalina en Dana Kuehr. Klinkt dat als muziek in de oren? Wel, misschien klinkt dat allemaal nog beter als je weet dat het volledig gratis is.

ILLEGAAL FEESTJE

Bij Brasserie Illegaal vieren ze maar al te graag, en dat liefst zo uitbundig mogelijk. Deze zaterdag kun je er terecht voor een verscheidene mix va stijlen met onder andere jazz, techno, afro beats en veel meer. Er zal uiteraard ook vers bier te verkrijgen zijn. De inkom werkt volgens een vrije bijdrage, de richtprijs ligt rond 8 euro.

21AM X Château Moderne 4

Het partyconcept 21 AM legt de focus vooral op afrobeats, hip-hop, baile funk, dancehall en alles wat daar bij aanleunt. Voor deze editie trekken ze richting Château Moderne. De sounds worden aangeleverd door Marco, Jason, RV en 21AM Soundsystem. De sounds en het feest zijn volledig gratis.

Call of Dirty Openair - Circle Park

Zolang de zon blijft stralen, blijven ook de open airs aan Circle Park doorgaan. Het queerconcept Call of Dirty viert het einde van de zomer met Meg10, Stella K, NMSS en Kathleen C. Een voorverkoopticket koop je via deze link voor slechts 5 euro.

Local Slang x Mendes Wood DM - Lais Amaral exhibition launch party

Brussels meets Brazil in L'Imprimerie deze zaterdag. Het Brusselse collectief Local Slang nodigt Braziliaanse dj's xD_ERIC en Dj Djadja uit voor een onvergetelijke avond. Daarnaast zal ook de Londense dj MI-EL achter de decks te vinden zijn. Tickets zijn te koop via Resident Advisor.

ZONDAG 10 SEPTEMBER

BRÜXSEL JARDIN'S FAREWELL GATHERING 2010 - 2023

Brüxsel Jardin geeft er na 13 jaar de brui aan, maar een afscheid is geen afscheid zonder een écht afscheidsfeest. Zondag zeggen ze vanaf 8 uur 's ochtends (!) adieu in de Buda Bxl. Op de line-up staan: Camiflage, Shy, Max Do., Menica, Barbara of Men en Karla Böhm b2b Gurl. Een ticket voor het laatste Brüxsel Jardin feestje koop je via deze link.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni