Akua Naru vervangt D’Angelo op Couleur Café

© Facebook/Couleur Café
| De Amerikaanse zangeres Akua Naru komt naar Couleur Café.

Met de neo-soul en poëtische jazz van Akua Naru is de affiche van Couleur Café weer compleet. De camping is ondertussen ook volgeboekt, laten de organisatoren weten.

Begin juni moest de Amerikaanse soulzanger D’Angelo onverwacht forfait geven voor Couleur. Door gezondheidsproblemen kon zijn Europese toernee namelijk niet doorgaan.

Het Brusselse festival heeft nu een waardige vervanger gevonden: de Amerikaanse zangeres Akua Naru. ‘Authentieke live-hiphop gesmeed uit liefde,’ staat te lezen op de website van de Ancienne Belgique, waar Akua Naru onlangs optrad. Een injectie van geëngageerde poëzie, aldus Couleur.

Akua Naru is zaterdag om 20.45 uur op de Green Stage te bewonderen, wat voor verschuivingen in het programma zorgt. De nieuwe timetable kan je bekijken op de website van Couleur Café.

Ondertussen is de camping overigens al helemaal uitverkocht. En wie nog een combi-ticket wil, moet zich haasten, want ook die zijn bijna allemaal de deur uit. Dagtickets zijn voorlopig nog voldoende beschikbaar.

De zangeres reageerde zelf ook enthousiast in een Facebookpost.

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?