Brussel Brost verhuist naar Thurn & Taxis

© Kasper Demeulemeester
| De laatste edities vonden plaats aan de Akenkaai.

Het studentenfestival Brussel brost ruilt de Akenkaai in voor Thurn & Taxis. Aan de linkeroever van het kanaal is meer plaats voor feestvierders, en voor een vierde podium.

De affiche blijft nog even geheim, maar met kleppers als Coely en Stikstof wist het studentenfestival op vorige edities duizenden studenten te bekoren.

Het is al de negende keer dat Brik – een servicedesk voor de Brusselse student – dit muziekfeest organiseert. De Akenkaai was de laatste paar edities plek van afspraak. “Maar met de komst van Kanal én doordat we als festival blijven groeien, zijn we beginnen uitkijken naar een andere plek. En dan is de site van Thurn en Taxis ideaal”, zegt woordvoerder Christine Schraepen aan BRUZZ.

Het gaat om dezelfde locatie als waar Couleur Café eerder thuis gaf, al zijn er op de site nu wel ingrijpende werken aan de gang.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?