Cocaine Piss en Charlotte Adigéry op BRDCST-festival

JC
© BRUZZ
30/01/2019

Het muzikale ontdekkingsfestival BRDCST voegt de laatste namen toe aan haar line-up. Met Cocaine Piss en Charlotte Adigéry spaarden de programmatoren nog twee kleppers van eigen kweek tot het allerlaatste moment.

Charlotte Adigéry ken je vooral van haar project WWWater. Daarmee haalde Adigéry het lijstje '100 artists to watch in 2019' van het Britse muziekmagazine NME. Op BRDCST staat de Antwerpse met haar soloproject op het podium. Onder eigen naam loste ze onder andere al de hypnotische elektropopsingle 'Paténipat' en werkte ze mee aan de soundtrack voor de film Belgica.

Ook de Luikenaars van Cocaine Piss zakken af naar Brussel. Na passages langs de belangrijkste festivalpodia van ons land brengen ze hun schreeuwerige, brutale punk nu naar Café Central.

Het muzikale ontdekkingsfestival BRDCST gaat telkens door in het voorjaar. Deze editie vindt plaats van 4 tot 7 april. Eerder waren onder andere singer-songwriter Steve Gunn, post-punkers Whispering Sons en de mysterieuze Britse gitaargroep Black Midi al aangekondigd.

BRDCST 4 > 7/4, Verschillende locaties

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Muziek, BRDCST, Ancienne Belgique, charlotte adigéry

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni