Cocaine Piss en Charlotte Adigéry op BRDCST-festival

ancienne_belgique_ab_c_kmeron_flickr_cc.jpg
© Kmeron / Flickr CC
© Kmeron / Flickr CC

Het muzikale ontdekkingsfestival BRDCST voegt de laatste namen toe aan haar line-up. Met Cocaine Piss en Charlotte Adigéry spaarden de programmatoren nog twee kleppers van eigen kweek tot het allerlaatste moment.

Charlotte Adigéry ken je vooral van haar project WWWater. Daarmee haalde Adigéry het lijstje '100 artists to watch in 2019' van het Britse muziekmagazine NME. Op BRDCST staat de Antwerpse met haar soloproject op het podium. Onder eigen naam loste ze onder andere al de hypnotische elektropopsingle 'Paténipat' en werkte ze mee aan de soundtrack voor de film Belgica.

Ook de Luikenaars van Cocaine Piss zakken af naar Brussel. Na passages langs de belangrijkste festivalpodia van ons land brengen ze hun schreeuwerige, brutale punk nu naar Café Central.

Het muzikale ontdekkingsfestival BRDCST gaat telkens door in het voorjaar. Deze editie vindt plaats van 4 tot 7 april. Eerder waren onder andere singer-songwriter Steve Gunn, post-punkers Whispering Sons en de mysterieuze Britse gitaargroep Black Midi al aangekondigd.

BRDCST 4 > 7/4, Verschillende locaties

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?