D'Angelo zegt af voor Couleur Café

© D'Angelo via Twitter
| D'Angelo kampt al enkele jaren met ernstige gezondheidsproblemen.

Couleur Café moet een van zijn absolute publiekstrekkers van de affiche schrappen. De Amerikaanse soul- en funkartiest D'Angelo trekt wegens gezondheidsproblemen een streep door zijn Europese zomertournée. Daardoor staat de zanger van het iconische Brown Sugar op zaterdag 30 juni ook niet op Couleur Café.

Slecht nieuws voor de Brusselse muziekfans, want headliner D'Angelo komt niet naar Couleur Café. Opnieuw kampt de funk soul brother met gezondheidsproblemen. Na een medische check-up adviseert zijn dokter hem om geen fysiek zware inspanningen te doen. De 44-jarige D'Angelo staat zes maanden aan de kant en zegt zijn volledige Europese zomertournée af.

"Het is ontzettend jammer, maar de gezondheid van de artiest primeert. Het is niet de eerste keer dat dit hem overkomt", reageert Irene Rossi van Couleur Café bij BRUZZ. "We gaan nu last-minute op zoek naar een nieuwe headliner. Dat zal niet makkelijk worden, maar we doen ons best."

Een aderlating voor de fans, maar op zaterdag staan er nog heel wat andere grote namen op de podia onder het Atomium. Met George Clinton komt er op 30 juni immers nog een andere funklegende naar Couleur Café. Soul- en jazzliefhebbers kunnen die dag ook hun hart ophalen bij Leon Bridges en Gregory Porter.

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?