Nachtclub ‘La Cabane’ opent binnenkort in Watermaal-Bosvoorde

Steven Grumiau
© BRUZZ
03/04/2019

Watermaal-Bosvoorde is de gemeente waar de nieuwe nachtclub La Cabane uiteindelijk neerstrijkt. De club is met een capaciteit van 400 man van bescheiden omvang, maar dat is net waar de uitbaters op doelen. "Je moet je er thuis voelen."

House- en technofans hebben een zware maand achter de rug. De tijdelijke sluiting van Club Vaag in Antwerpen en de Kompass Klub in Gent, en nu sluit ook Café d’Anvers na 30 jaar zijn deuren. Maar er is ook goed nieuws: La Cabane heeft een locatie gevonden, al wil ze die nog niet bekend maken.

De organisatie achter de bouw van de club is het creatieve collectief Play Label Records, dat Brusselse housefans zeker kennen van de succesvolle dansevenementen Poelaert Open Air en Play Label Rooftop.

“Na tien jaar feestjes organiseren hebben we eindelijk besloten om een nieuw thuis te bouwen,” vertelt Julian Leclercq, co-manager van Play Label Records. La Cabane heeft een capaciteit van 400 man. Naast de dansvloer herbergt de club ook een groot terras, een bar en een ruimte voor kunstwerken. Resident-DJ's zijn Byron The Aquarius, DJ Fett Burger en Jus Ed.

Informatie over de exacte locatie volgt binnenkort, maar in de tussentijd duiken al overal in de stad stickers op met de afstand tot de locatie van de nieuwe club.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Watermaal-Bosvoorde , Muziek , play label , club

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni