Podcast

antipode #3 met Michel Maus en Dirk De Wachter

Bram Van de Velde
© BRUZZ
11/05/2021

De Beatles wisten het in 1964 al: can't buy me love. Maar hadden ze gelijk? Maakt geld gelukkig? En wat is de kost van onze geestelijke gezondheid? Professor Fiscaal Recht Michel Maus kruist de degens met psychiater Dirk De Wachter in een nieuwe antipode. ​De ene wil je aan je zijde om je belastingbrief in te vullen. De andere als je geestelijke gezondheid of zelfs relatie op springen staat. Maar hoe graag vult Dirk De Wachter zijn belastingbrief in? En wat heeft het leven Michel Maus geleerd over relaties en geestelijke gezondheid? Een podcast over de Psyche versus de Portefeuille.

Over deze podcastreeks

Antipode is de podcastreeks van BRUZZ en de VUB. Twee gasten met een verschillende achtergrond, specialisatie of mening praten over elkaars vakgebied, over zichzelf en de dingen des levens.

Minstens een van hen heeft een duidelijke link met de VUB, als professor, onderzoeker, student of fellow. Radiopresentator Bram Van de Velde is geprivilegieerd luisteraar en moderator.

Wil je meer weten over de projecten en het engagement van de VUB in Brussel, neem gerust een kijkje op de website van weKONEKT.brussels.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni