20210919 Autoloze zondag 2021 fietser met elektrische Cowboy-fiets ter hoogte van de nieuwe voetgangersbrug aan Graaf van Vlaanderen 3500px

| Autoloze zondag 2021: fietser met elektrische Cowboy-fiets ter hoogte van de nieuwe voetgangersbrug aan Graaf van Vlaanderen.

E-bikebouwer Cowboy bekroond als Franstalige 'scale up' van het jaar

© Belga
15/02/2022

De Brusselse fabrikant van e-bikes Cowboy heeft de prijs van de Scale-up van het jaar 2021 gewonnen aan Franstalige zijde. Het bedrijf kreeg de prijs dinsdag in Paleis 10 op de Heizel uit handen van federaal minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO's David Clarinval.

Cowboy werd in de bloemetjes gezet op het Franstalige event rond de 'Entreprise de l'année' van consultant EY in samenwerking met zakenkrant l'Echo en de bank BNP Paribas Fortis. Cowboy haalde het van eFarmz, Netaxis en Urbantz uit Brussel en Elysia uit Angleur (Luik). Cowboy volgt op de erelijst Proxyclick op.

De Franstalige onderneming van het jaar is Odoo. Woensdag is het de beurt aan de Onderneming van het Jaar 2021 en de de Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni