Couleur Café ontsnapt niet aan WK-koorts

© Koinsky

Wie hoopt op het muziekfestival de voetbalgekte te ontlopen, komt bedrogen uit. De organisatoren poten een groot scherm neer zodat je niets van het wereldkampioenschap moet missen.

Vrijdag is de eerste rustdag van het WK in Rusland, en blijft het festival dus voetbalvrij. Op zaterdag begint de knock-outfase van het toernooi. De spanning schiet opnieuw de hoogte in, nu het na elke wedstrijd afgelopen kan zijn. Liefhebbers hoeven geen minuut te missen van de zinderende achtste finales. Op zaterdag neemt Frankrijk het op tegen Argentinië en Uruguay tegen Portugal. Op zondag is er eerst Spanje-Rusland en 's avonds Kroatië-Denemarken. Er is telkens een wedstrijd om 16.00 en eentje om 20.00. Voor je dosis voetbal kan je terecht naast de Win For Life-tent, aan het einde van de Rue du Bien Manger. Al zal je daar niet terecht kunnen voor de obligatoire portie frietjes, die bij zo’n pot voetbal hoort.

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?