Actrice Ahlaam Teghadouini bij Gene Zever.

Podcast

Gene Zever met Ahlaam Teghadouini: 'Kinderen moeten zich kunnen herkennen'

06/05/2024

Gene Zever is een podcast van BRUZZ waarin we een stem geven aan jonge Brusselaars met een visie. Axel en Marvin, presentatoren van de podcast, gaan op zoek naar jong talent, creatieve zielen en moedige ondernemers. Vandaag actrice Ahlaam Teghadouini.

Actrice Ahlaam Teghadouini is bekend van series zoals Grond, Hoodie en Roomies. In haar personages vertolkt ze steeds iemand met een migratieachtergrond: "Kinderen moeten zich kunnen herkennen op tv, iets wat ik zelf gemist heb."

Harde Wereld

"Een van de grootste misvattingen is dat je heel rijk zal worden als acteur. Het is niet allemaal shine and shimmer; het is keihard werken. Je moet heel lang wachten op een set en als het jouw beurt is, krijg je een paar takes om echt te presteren. Ik ben er zeven op zeven mee bezig. Er is weinig tijd om te feesten, daarom zijn rode lopers en premières ook zo leuk."

Brussel

Wat zou je zelf willen veranderen in de Belgische cinema? "Meer filmen in Brussel omdat deze stad zoveel verschillende facetten heeft", vertelt Ahlaam. "Ik woon hier nu al negentien jaar en kom nog steeds op plekken waar ik nooit geweest ben. Brussel blijft mij steeds verrassen."

De aflevering en alle volgende gesprekken van Gene Zever zijn beschikbaar in je favoriete podcast-app en op BRUZZ.be.

Gene Zever

In de podcast Gene Zever gaan presentatoren Axel en Marvin op zoek naar jong talent, creatieve zielen en moedige ondernemers.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni