Groendreef Jules De Troozsquare

| Een politieagent liep de verdachten achterna, maar werd om zondag 23 juni 2019 omstreeks 22 uur aangereden door een SUV die verder niets met de zaak te maken heeft.

Agent in kritieke toestand na aanrijding tijdens achtervolging

KVDP
© BRUZZ
24/06/2019

Een agent van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene is zondagavond aangereden op de Groendreef. Dat gebeurde tijdens een achtervolging. De agent werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Zondagavond achtervolgden politieagenten een luxewagen, omdat die mogelijk betrokken was bij een ongeval met vluchtmisdrijf op de Simon Bolivarlaan, eerder die dag. Op de Groendreef, vlakbij de Jules De Troozsquare, stapten de inzittenden uit en vluchtten ze te voet weg.

Een politieagent liep de verdachten achterna, maar werd om 22 uur aangereden door een SUV die verder niets met de zaak te maken heeft. De agent werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, weet La Capitale.

"Een onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval loopt nog", zegt Dennis Goeman van het Brusselse parket. "We hebben ook een wetsdokter aangesteld." De agent onderging een operatie en is niet meer in levensgevaar.

De politie op de Groendreef

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Justitie , achtervolging , aanrijding , Vluchtmisdrijf

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni