Politie agent terreurdreiging veiligheid

| “We hebben zaterdag verschillende oproepen gekregen in verband met de ruzie,” aldus politiewoordvoerder Johan Berckmans.

Jongen springt uit raam bij familieruzie in Molenbeek

VT
© BRUZZ
18/06/2018

Bij een uit de hand gelopen familieruzie in Molenbeek is een jongeman van achttien jaar gewond geraakt. Hij sprong uit het raam omdat hij schrik had voor zijn tante, die een hamer in de hand had. De jongen werd overgebracht naar het ziekenhuis met verwondingen aan zijn schouder.

De jongeman had het aan de stok gekregen met zijn tante. Nadat hij haar bedreigde, heeft zij een hamer genomen. Daarop werd de jongen bang en is hij vanop de eerste verdieping uit het raam gesprongen. Dat schrijft La Capitale en bevestigt de politie van zone West (Jette, Ganshoren, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Jans-Molenbeek) aan onze redactie.

“We hebben zaterdag verschillende oproepen gekregen in verband met de ruzie,” aldus politiewoordvoerder Johan Berckmans. “De tante was namelijk naar buiten gelopen met de hamer, en zo kregen mensen de indruk dat ze de jongeman had geslagen.”

De jongen werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar heeft een dokter vastgesteld dat de tante niet geslagen heeft met de hamer. Hij houdt er wel een verwonding aan zijn schouder aan over.

De tante werd meegenomen naar het commissariaat voor verhoor en is intussen weer vrijgelaten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Justitie , Johan Berckmans

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni