| De prostitutiebuurt in Schaarbeek en Sint-Joost (archiefbeeld).

Opnieuw prostituee aangevallen in Noordwijk

TDN
© BRUZZ
31/10/2019

In de Linnéstraat in Sint-Joost-ten-Node is woensdagavond een 63-jarige prostituee aangevallen. De vrouw werd afgevoerd naar het ziekenhuis met een gebroken arm. Het parket van Brussel onderzoekt de zaak.

Dat schrijft de openbare omroep RTBF donderdag en wordt bevestigd aan onze redactie.

Omstreeks 22.00 uur werd de prostituee in de Linnéstraat aangevallen terwijl ze ronde deed in haar wijk. Volgens de RTBF hadden de daders het gemund op haar inkomsten, maar dat kon de politiewoordvoerster niet bevestigen. Het onderzoek van het Brussels parket en de analyse van de bewakingscamera's moeten daarover meer duidelijkheid brengen.

Het slachtoffer werd met een gebroken arm afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie was pas een uur na het incident ter plaatse. "We stonden in contact met de ambulanciers en op basis van die info was het geen dringende tussenkomst. We hadden die avond meerdere interventies en kunnen niet overal tegelijk zijn", aldus de politiewoordvoerster.

De Linnéstraat in de Noordwijk heeft intussen een kwalijke reputatie opgebouwd. In juni vorig jaar overleed de 23-jarige prostituee Eunice in dezelfde straat aan haar verwondingen, nadat ze verschillende messteken had gekregen. De zeventienjarige dader is opgepakt en bekende de moord.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Joost-ten-Node, Justitie, prostituee, Linnéstraat

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni