De gemeentes Sint-Jans-Molenbeek, Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem en Koekelberg vormen samen de politiezone Brussel-West

| De gemeentes Sint-Jans-Molenbeek, Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem en Koekelberg vormen samen de politiezone Brussel-West. Op de foto het politekantoor in de Sint-Mariastraat, nabij metrostation Graaf van Vlaanderen.

Verdachte opgepakt na dodelijke aanrijding met vluchtmisdrijf in Molenbeek

MW
© BRUZZ
27/12/2021

Er is zondagavond een verdachte aangehouden in het kader van het onderzoek naar een aanrijding met vluchtmisdrijf in Sint-Jans-Molenbeek op 8 december. Die kostte toen het leven aan een 82-jarige vrouw uit Koekelberg.

De politie heeft zondagavond een verdachte gearresteerd in de zaak rond de aanrijding met vluchtmisdrijf van een 82-jarige vrouw in Sint-Jans-Molenbeek begin december.

"De arrestatie kwam er dankzij een samenwerking tussen de lokale recherche en de speciale politie-eenheid BAB," bevestigt de woordvoerder van politiezone West aan onze redactie. De man zou weerstand hebben geboden bij de arrestatie.

Het ongeval vond plaats op 8 december, toen de bejaarde vrouw wilde oversteken aan een zebrapad op de Gentse Steenweg. Een scooter, die volgens omstaanders aan hoge snelheid reed, reed de vrouw aan, waarna de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde.

De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed tien dagen dagen later aan haar verwondingen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni