AWV voert signalisatiewerken uit op Brusselse ring in nachten van 14 en 15 september

© PhotoNews
| Files op de Brusselse Ring (R0.)

Tijdens de avonden en nachten van 14 en 15 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op de Brusselse Ring, in Zaventem en in Kraainem. De binnenring wordt de eerste nacht in Zaventem volledig afgesloten: het verkeer wordt omgeleid. De tweede nacht kan het verkeer slechts over één rijstrook rijden.

De werken zullen 14 september om 22 uur in Zaventem starten, en de volgende dag om 5 uur 's ochtends klaar zijn. Diezelfde avond wordt er vanaf 21 uur gewerkt in Kraainem, en kan er om 5 uur opnieuw normaal gereden worden. Eventuele verkeershinder zal dus beperkt zijn.

In zowel Zaventem als Kraainem wordt gewerkt aan de portieken met signalisatie. Het Agentschap Wegen en Verkeer verplaatst een portiek met informatiebord in Zaventem. De binnenring wordt de nacht van 14 september volledig afgesloten, en het verkeer wordt omgeleid. Op 15 september zal het verkeer in Kraainem op de binnenring slechts gebruik kunnen maken van één rijstrook, in de zone net voor de Vierarmentunnel. Op de buitenring blijven alle rijstroken in gebruik.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?