Gratis bussen voor festivalgangers tijdens Couleur Café

© MIVB
| MIVB-bussen aan het Atomium tijdens Couleur Café

Wie dit weekend naar het Ossegempark gaat voor Couleur Café, kan op kosteloos vervoer met MIVB-bussen rekenen. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij zet op vraag van de festivalorganisatie speciale pendelbussen in.

Met de code van de Eventpass op hun ticket kunnen festivalgangers een gratis kaartje krijgen voor het MIVB-net. Het festival aan de voet van het Atomium is bereikbaar met metrolijn 6, tramlijnen 7, 51, 93 en 19 en buslijnen 84 en 88.

's Nachts zet de MIVB speciale pendelbussen in. Ook die zijn gratis voor de reiziger, op vertoon van het armbandje van Couleur Café. De pendelbussen rijden van vrijdag tot en met zondag tussen middernacht en drie uur. Vrijdag en zaterdag zijn er daarnaast ook Noctis-bussen.

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?