Tweede weekend van werken op Meiserplein

Het Meiserplein krijgt dit weekend een nieuwe asfaltlaag. Tot maandagochtend wordt het plein daarom afgesloten. Brussel Mobiliteit sluit verkeershinder niet uit. Het Meiserplein blijft tijdens de werken wel toegankelijk voor het openbaar verkeer.

De werken op het Meiserplaan vinden plaats in twee fases. Vorig weekend werd een eerste deel onder handen genomen. Dit weekend wordt het kruispunt tussen de rotonde en de Leuvensesteenweg aangepakt.

Daar komt een nieuwe asfaltlaat. Zondagavond vanaf 20 uur worden de wegmarkeringen aangebracht, zodat het plein op maandag 11 maart om 4 uur weer open kan. Tot dan is er een omleiding via de Diamantlaan of de Chazallaan.

Brussel Mobiliteit raadt aan om de omgeving dit weekend met de auto te vermijden en waarschuwt voor mogelijke verkeershinder. Het Meiserplein blijft heel die tijd wel toegankelijk voor bussen en trams.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?