Vrachtwagen grijpt fietser aan Meiser

De fietser werd naar het ziekenhuis gebracht.
Updated: 18-12-2018 - 10:40

Een vrachtwagen heeft dinsdagochtend een fietser gegrepen aan het Meiserplein. Het slachtoffer overleefde de aanrijding en werd naar het ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagen boog rond 9 uur dinsdagochtend rechts af en nam daarbij de fietser mee, die overstak ter hoogte van het zebrapad.

"De fietser is niet in levensgevaar en werd naar het ziekenhuis gebracht," zegt een woordvoerder van de politiezone aan BRUZZ. De fietser leek lichtgewond volgens de politie. Meer details over het slachtoffer of de omstandigheden van het ongeval ontbreken.

Het gewestelijke Meiserplein in Schaarbeek is al vele jaren een van de meest chaotische verkeersknooppunten in het gewest. 1030/0, een organisatie die ijvert voor meer verkeersveiligheid in de gemeente, vindt dat de situatie er neerkomt op schuldig verzuim door de overheid.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?