Falstaff-eigenaar redt restaurant La Pergola in Laken

© Google

Het bekende restaurant La Pergola in Laken heeft een overnemer gevonden. Begin dit jaar viel het doek voor het horeca-imperium van de Brussels Beyaz-broers, dat nog tien andere restaurants telde. Zij dragen La Pergola nu over aan Falstaff-uitbater Emilio Shoaib. “Ik houd van dit soort panden.”

De voornaamste zaken uit het in februari ineengestorte Beyaz-imperium hebben intussen een redder gevonden. Na onder andere Brasserie Georges en La Maison du Cygne heeft nu ook La Pergola een overnemer gevonden, meldt BX1.

Emilio Shoaib is al naarstig aan het werk om het enigszins afgeleefde pand in Laken op te knappen, zodat het zo snel mogelijk weer open kan. “Ik hoop ergens in de loop van volgende week,” zegt Shoaib aan BRUZZ.

Stijlvol

Verder is de Nederlandse ondernemer niet van plan veel te veranderen aan La Pergola. “Het restaurant heeft een goede klantenbasis, onder andere dankzij de uitstekende locatie. Het is ook gewoon een mooi gebouw, met veel glas-in-lood en zo. Ik houd van dit soort panden. Buiten wat opknap- en elektriciteitswerken ga ik dan ook niets aanpassen,” klinkt het.

Ook de menukaart is volgens de horecaondernemer al goed zoals ze is. “Enkel de prijzen mogen misschien wat naar beneden. We gaan bekijken hoe we dat kunnen realiseren,” besluit Shoaib.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?