Brik lanceert Brusselhacks met een gratis kot

© Brik
| Brusselhacks in 2021

Tussen 16 en 28 augustus organiseert Brik de jaarlijkse Brusselhacks Summer. Dat is de campagne om toekomstige studenten van 17 tot 19 jaar warm te maken voor het studentenleven in Brussel. Met speciale studentendeals kunnen ze de stad verkennen, maar dit jaar maken ze ook kans een kot te winnen in de Vlaamstesteenweg.

Zonsondergang op het Congresplein, gratis skatelessen, vintage shoppen in de Marollen, stand-up comedy in café Kafka, Cinematek-filmpje of een goedkope boottocht op het kanaal: dit zijn onder meer de activiteiten van de Brusselhacks-actie. De eerste 1000 jongeren kunnen zich nu inschrijven voor de actie en hun bandje ophalen tussen 16 en 28 augustus om te proeven van het Brusselse (studenten)leven. "Jongeren kunnen Brussel op een alternatieve manier ontdekken en niet gewoon naar het Atomium of Manneken Pis gaan.", zegt Laura Verspeeten van Brik.

Maar de toekomstige studenten kunnen dit jaar ook een gratis kot winnen. Op 16 augustus deelt Brik een Google Streetview van een hack op Instagram en op hun website. De bedoeling is dan dat je de hack bezoekt en een originele foto of video met je festivalbandje maakt op Instagram. Alle wedstrijdvoorwaarden vind je op de website van Brusselhacks.

brusselhacks_2021_1.jpg
© Brik
| Brusselhacks in 2021
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?