Close duidt Nederlandstalige kabinetschef aan

© PhotoNews
| Philippe Close (PS), burgemeester Brussel-Stad.

Sarah Vandecruys wordt de nieuwe kabinetschef van burgemeester Philippe Close. Ze vervangt Morgane Lobjois, die aan de slag gaat voor Karine Lalieux. Vandecruys was woordvoerster van SP.A.

Vandecruys heeft al een lange carrière als woordvoerster van sociaaldemocratische politici achter de rug. Van 2004 tot 2012 was ze woordvoerster van Rudy Demotte (PS). Van 2012 tot 2014 verzorgde zij de communicatie van Johan Vande Lanotte (SP.A).

Nu is ze directeur communicatie bij SP.A, maar vanaf januari wordt ze de nieuwe kabinetschef van burgemeester van Brussel Stad Philippe Close (PS). Ze zal Morgane Lobjois vervangen, sinds juni 2017 kabinetschef van Close. Lobjois gaat aan de slag voor OCMW-voorzitster Karine Lalieux (PS).

“Wie me kent, weet dat ik Brussel een warm hart toedraag", aldus Vandecruys. "Vanaf januari zal ik dan ook met veel passie de socialistische waarden proberen te vertalen naar een warm en solidair bestuur voor Brussel."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?