| De brievenbus van de minister van Financiën puilt uit. Ligt daarom een aangetekende brief tegen de deur?

Awel merci

Aangetekende brief voor de minister? Leg maar aan de deur

TD
© BRUZZ
05/08/2019

De post voor de minister van Financiën ligt op straat. Letterlijk. Aan de deur van het kabinet van de minister, op de Wetstraat, lag een aangetekende brief moederziel alleen. "Heel vreemd," aldus Bpost.

Normaal gezien krijgen ministerkabinetten grote ladingen post in een speciaal daarvoor voorziene bak aan de dienstingang. Maar op maandagochtend liep er duidelijk iets mis. Want er lag een aangetekende zending zomaar te grabbel op straat, voor de deur van de minister op de Wetstraat.

Een aangetekende zending kan pas afgeleverd worden, als de geadresseerde daarvoor tekent. Dat de aangetekende zending nu op straat ligt, is dus zeer opmerkelijk.

"Heel vreemd," zegt Bpost-woordvoerder Barbara Van Speybroeck aan de openbare omroep VRT. "Zo'n zending hoort daar helemaal niet thuis. Is het een menselijke fout of iets anders? We zullen het aanpakken."

Ook bij het kabinet van minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) klinken verbaasde geluiden. "Er zijn nog nooit problemen gemeld," zegt een woordvoerder. "We hopen dat dit een eenmalig voorval is."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , Bpost , minister van financiën , postbedeling

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni