eindejaar 2022

Adam Russell blikt terug op 2022

Adam Russell - eindejaarslijstjes

Tradities zijn er om in ere te houden, en dus leggen we onze BRUZZ-medewerkers een aantal eindejaarsvragen voor. Vandaag: Adam Russell van muziekhuis VOLTA.

  • The place to be in 2022?

VOLTA.

Zowel mijn collega's als de talloze aanwezige residenten hebben er samen voor gezorgd dat VOLTA één van de mooiste plekken in mijn leven is kunnen worden. Een plek voor en door muzikanten. The only way is up.

  • Trend van het jaar?

Alles bedenken om de centrale verwarming maar niet te moeten gebruiken: leuke zelfgemaakte wantjes/balaclava's, warmwaterkruikjes, elektrische dekentjes, thermisch ondergoed...

  • Brusselaar/Brusselse van het jaar?

Elke Brusselaar (die géén 1000 (!) euro heeft uitgegeven aan een fancy nummerplaat.) Maar vooral de onderbetaalde Brusselaar die ons afval komt ophalen in de kou, de straathoekwerker, de mensen van Doucheflux, TADA...

  • De beste tip van 2022?

Café L'Estaminet, Haachtsesteenweg 147, 1030 Schaarbeek. De sfeer is naar mijn mening ongeëvenaard in de stad. Het eten, de uitbaters, de stijl, de tuin, de stilte... Waanzinnig.

  • Waar werd je warm van dit jaar?

Voor de klas staan. Vorig schooljaar, als gastdocent voor 6 Woord aan de Kunsthumaniora van Brussel. Stelletje licht ontvlambare hooligans (met waanzinnig veel talent!)

  • Wat bezorgde jou dit jaar koude rillingen?

De fietssuggestiestrook. Ik weet zelf wel aan welke kant van de straat ik mijn leven moet riskeren, thank you very much!

  • Wat wens je Brussel toe in 2023?

Warmte, gelijkheid, kunst, liefde en conflictvrije fietspaden.

De lijstjes van 2022

Wat was de place to be in 2022? Wat was de trend van het jaar? En welke tips hebben we voor jou verzameld? De BRUZZ-collega's vulden de traditionele eindejaarslijstjes in en delen ze graag met jou.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?