Autobestuurder ramt zeven wagens in Sint-Gillis

© Google Streetview
| Het incident deed zich voor op de Charleroisesteenweg in de wijk Ma Capagne.

Bij het verlaten van zijn parkeerplaats beschadigde een autobestuurder zaterdagavond in Sint-Gillis zeven andere wagens die in zijn omgeving gestationneerd waren. De dader pleegde nadien vluchtmisdrijf.

De autobestuurder trok zaterdagavond omstreeks 21.00 uur de aandacht van de omwonenden in de Charleroisesteenweg. Ook de politie werd op de hoogte gebracht, maar arriveerde te laat om de man achter het stuur te vatten.

Ter plaatse stelden agenten vast dat zeven wagens beschadigd zijn geraakt. De man ramde eerste de auto achter hem, nadien het voertuig voor hem om dan nog een tweede keer tegen de wagen achter zich te knallen. Nadien reed de bestuurder weg richting Brugmannlaan.

Nummerplaat genoteerd

"Door de kracht waarmee hij vooruit en achteruit reed, duwde de dader de geparkeerde wagens ook nog eens tegen elkaar. Zo werden in totaal zeven auto's beschadigd. Gelukkig raakte niemand gewond", aldus politiewoordvoerster Kathleen Calie van de zone Brussel-Zuid.

Een buurtbewoner noteerde de nummerplaat van het rammende voertuig en gaf die door aan de politie. Er zal een pv opgesteld worden, waarna het parket kan overgaan tot vervolging. Het is niet duidelijk of de bestuurder onder invloed was.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?