Begrafenis van Lange Jojo vindt woensdag plaats in Basiliek van Koekelberg

© Belga

De begrafenis van Lange Jojo vindt aanstaande woensdag plaats in de Basiliek van Koekelberg. Er worden maximaal 400 personen toegelaten, als de coronamaatregelen het toelaten.

Lange Jojo zal zijn laatste reis maken op woensdag 8 december om 11 uur, zo schrijft La Dernière Heure. De begrafenis zal plaatsvinden in de Basiliek van Koekelberg, normaal gezien zouden daar 400 mensen bij mogen zijn.

Uiteraard blijft deze informatie voorwaardelijk, aangezien er voor aanstaande vrijdagmorgen een Overlegcomité is gepland, dat de situatie zou kunnen veranderen. Om die reden zijn er nog weinig culturele of politieke persoonlijkheden die op dit moment al hun aanwezigheid hebben bevestigd.

Wat we wel weten is dat de band van de zanger aanwezig zal zijn bij de ceremonie. De artiesten die de zanger vroeger op het podium omringden, hebben zich voorgenomen op te treden om een laatste eerbetoon aan de volkszanger te brengen.

Fans kunnen op dinsdag 7 december, van 13.00 tot 20.00 uur, hun laatste eer betuigen aan de kist van hun idool in het uitvaartcentrum ‘Le passage’, Luttrebruglaan 179 in Vorst.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?