DaarDaar organiseert tweetalige improvisatiewedstrijd in Elsene

EDB
© BRUZZ
01/07/2019

Op 11 juli organiseren nieuwswebsite DaarDaar, dat artikels uit de Vlaamse pers naar het Frans vertaalt, en de gemeente Elsene hun eerste tweetalige improvisatiewedstrijd. Tijdens de wedstrijd nemen professionals uit de Franstalige en Nederlandstalige improvisatieliga’s het tegen elkaar op. De voorstelling is inmiddels volledig uitverkocht.

Ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap brengen DaarDaar en de gemeente Elsene de Belgische improvisatieliga (BIL) en de Ligue d'Improvisation Belge (LIB) samen op een podium. De teams worden gemengd - Nederlandstaligen nemen het dus niet op tegen Franstaligen - en komen tegen elkaar uit. Alles draait rond thema’s die gaan over het Belg-zijn, vertelt Jonathan Moskovic van DaarDaar aan BRUZZ.

Ter gelegenheid van dat evenement stelt de gemeente Elsene het Klein Mercelistheater, naast het Fernand Cocqplein, ter beschikking. De gemeente zorgt ook voor een deel van het budget. “Wij zijn verheugd om dit symbolische evenement, dat de culturele banden tussen Franstaligen en Nederlandstaligen versterkt, te mogen verwelkomen op ons grondgebied,” klinkt het in een persbericht van de gemeente.

De improvisatiewedstrijd vindt plaats op 11 juli om 19.30 uur in de Mercelisstraat 13 in Elsene. Tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene , Samenleving , DaarDaar , Jonathan Moskovic , improvisatiewedstrijd

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni