Een gasmeter in een Brusselse kelder

| (archiefbeeld)

Energieleverancier Elexys zet activiteiten in Brussel stop

EDB
© BRUZZ
18/03/2022

Elexys, een West-Vlaamse energieleverancier voor bedrijven, wordt door de energieprijzencrisis genoodzaakt om zijn activiteiten als energieleverancier in Brussel en Wallonië stop te zetten. Dat meldt de leverancier.

Het bedrijf ziet zich tot de stopzetting van zijn leveringen aan bedrijven en industrie in Brussel en Wallonië genoodzaakt "door de geopolitieke spanningen, het conflict in Oekraïne en de onzekere gasbevoorrading." "De gas- en elektriciteitsprijzen hebben niveaus bereikt die niemand had kunnen voorzien," klinkt het.

“De energieprijzencrisis treft ook de verbruikers hard. Sommigen onder hen ondervinden moeilijkheden om hun rekeningen op tijd te betalen, waardoor de energieleveranciers extra onder druk worden gezet,” aldus Elexys.

De energielevering blijft gewaarborgd, laat Elexys nog weten. De klanten zullen automatisch verder bediend worden vanuit de noodleverancier totdat zij een nieuwe leverancier kiezen.

Elexys is een West-Vlaamse energieleverancier die in 2010 werd opgericht en die zich specialiseert in het leveren van gas en elektriciteit aan bedrijven en industrieën in België. Naast de verkoop van gas en elektriciteit legt het familiebedrijf zich ook toe op de aankoop van elektriciteit.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni