Feestzaal in Molenbeek bezorgt buren slapeloze nachten

© Google
| De Bonnestraat, Molenbeek

Buurtbewoners in de De Bonnestraat in Molenbeek klagen al een jaar over geluidsoverlast door een feestzaal. Veel is er nog niet veranderd.

In maart vorig jaar vroegen buurtbewoners het gemeentebestuur van Molenbeek al om actie te ondernemen tegen een feestzaal die voor geluidsoverlast zorgt. Tegen de feestzaal, waar vooral huwelijken worden georganiseerd, werden al verschillende klachten bij de politie ingediend, schrijft La Capitale.

"Ik heb de uitbater verwittigd", zei Françoise Schepmans (MR), toen nog burgemeester. "Als ik nog één klacht hoor over nachtlawaai, laat ik de zaal sluiten." Meer dan een jaar later is er nog niet veel veranderd.

"Sommige nachten raken we niet voor 3 uur in slaap. Mijn kinderen van 10 en 6 jaar kunnen niet in slaap vallen", zegt buurtbewoner Marin. "Tijdens sommige nachten moet ik de politie twee keer opbellen."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?