Garagist doodgestoken in Ukkel

© Peter Dhondt-BRUZZ
| (archiefbeeld)

De man werd donderdag om 12 uur 's middags dood aangetroffen met een schaar in zijn hart in een garage op de Sint-Jobsesteenweg in Ukkel, volgens informatie die 's middags door verschillende media werd gepubliceerd. Woordvoerder van het Brusselse parket Denis Goeman bevestigt dat er een moordonderzoek is ingesteld.

Het parket werd in de vroege namiddag op de hoogte gebracht van een verdacht overlijden dat plaatsvond in een garage aan de Sint-Jobsesteenweg in Ukkel. Als gevolg daarvan heeft het parket verschillende onderzoekstaken op zich genomen, te beginnen met de vorderen van het federale politielaboratorium en de komst van een forensische arts ter plaatse. Er werd een moordonderzoek geopend.

Het parket en de onderzoeksrechter zullen in de loop van de avond een bezoek brengen aan de plaats delict. Volgens verschillende berichten in de media werd een andere garagist, een collega van het slachtoffer, gearresteerd. Het Brusselse parket bevestigt niet, maar ontkent in dit stadium niet dat een verdachte is gearresteerd. Denis Goeman verzekert dat tijdens de persbriefing op vrijdagochtend details over de voortgang van het onderzoek zullen worden gegeven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?