Gezien: nieuwe brouwketels voor Brasserie de la Senne

Brasserie de la Senne is al een tijdje bezig met de bouw van hun nieuwe brouwerij. Op hun Facebookpagina laten ze nu weten dat ook de infrastructuur in de maak is.

Ze lieten daarbij een foto zien van hun nieuwe brouwinstallatie. Die wordt momenteel gemaakt door het Duitse Braukon. “Momenteel gaat het maar over de infrastructuur natuurlijk, niks is aangesloten. Het is nog maar een wagen zonder motor", laat eigenaar Yvan De Baets weten.

“Als alles goed verloopt, verhuist deze in maart naar onze nieuwe brouwerij. Dan zou de brouwerij hopelijk tegen de zomer af zijn.”

In het nieuwe gebouw zijn ze ook volop bezig. Daar wordt binnenkort de vloer gelegd. Op het TACT-terrein (Terrain Adjacent au Centre Tir) net naast Thurn & Taxis komen behalve de brouwerij ook drankendistributeur Vizyon Drinks, badkamer- en verwarmingsleverancie Facq en een Citroëngarage.

Op die manier sluit het aan bij het stedenbouwkundige kanaalplan van het gewest dat wonen wil combineren met productieve activiteiten in de omgeving.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?