Jules Bordet Instituut laat geen bezoek aan patiënten meer toe

KVDP
© BRUZZ
16/10/2020

Het Jules Bordet Instituut, het ziekenhuis dat volledig gewijd is aan de behandeling van kankerpatiënten, laat vanaf zaterdag geen bezoekers meer toe in het ziekenhuis. "Wij willen onze patiënten en personeelsleden beschermen nu het aantal positieve covid-19-gevallen weer sterk toeneemt", klinkt het.

Tijdens de lockdown mochten ziekenhuispatiënten in heel het land geen bezoek meer ontvangen. In juni kwam daar geleidelijk verandering in en werd de bezoekregeling versoepeld. Het Jules Bordet Instituut, een ziekenhuis waar kankerpatiënten behandeld worden, schakelt nu terug.

Vanaf zaterdag 17 oktober mogen patiënten die er zijn opgenomen geen bezoek meer ontvangen, meldt het instituut, tenzij in uitzonderlijke gevallen. "Wij willen onze patiënten en personeelsleden beschermen nu het aantal positieve covid-19-gevallen weer sterk toeneemt", klinkt het in een mededeling van het ziekenhuis.

Familieleden en vrienden van patiënten kunnen wel elektronische boodschappen sturen. Daarvoor heeft het ziekenhuis een e-mailadres aangemaakt.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , jules bordet instituut , universitair ziekenhuis

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni