| Le Petit Chou de Bruxelles

Klant krijgt klap in gezicht van kelner Le Petit Chou de Bruxelles

ADD
© BRUZZ
05/05/2022

Een klant heeft op woensdagavond een klap in het gezicht gekregen van een kelner op het terras van restaurant Le Petit Chou de Bruxelles op de Oude Graanmarkt. De man wilde een pakje friet verorberen op het terras van de zaak.

"Zonet in elkaar geslagen door een kelner van Le Petit Chou de Bruxelles omdat ik heel beleefd vroeg of ik aldaar op terras mijn frietjes mocht opeten..." Dat schrijft klant Kris Vander Stappen woensdagavond op Facebook. "Nog nooit zo'n onterechte agressie, lees gescheurd trommelvlies en gebroken neus, meegemaakt in mijn geliefde Brussel."

Bij de persdienst van de bevoegde politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene is men op de hoogte van de zaak. "De klant heeft inderdaad een klacht ingediend," aldus een woordvoerder aan onze redactie.

Beschonken

"Hij was beschonken op het moment dat hij klacht neerlegde, en meldde kwetsuren aan de neus en aan zijn trommelvlies", vertelt de politiewoordvoerder. "De man zou frietjes gekocht hebben op het terras naast de bar in kwestie en wou ze opeten op het terras van diezelfde bar."

"Een kelner zou de man hebben aangemaand om dat niet te doen, maar de man bleef zitten en vertoonde volgens getuigen en de kelner agressief gedrag. De kelner zou een klap hebben uitgedeeld omdat de man de zaak niet wou verlaten. Het dossier is nu in handen van het parket van Brussel die de zaak verder opvolgt."

Noch de uitbater van de zaak noch de getroffen klant waren donderdagvoormiddag beschikbaar voor een reactie.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni