Leana Zaoui brengt verslag uit over het feestje waar ze niet binnenraakte.

Lockdownfeestje in Laken was verjaardagsparty voor Franse realityster

KH
© BRUZZ
15/12/2020

Het veelbesproken lockdownfeestje dat zaterdagnacht opgedoekt werd in Laken was een verrassingsfeestje voor een Franse realityster uit Secret Story, de lokale variante op Big Brother. De organisatrice is een zelfstandige die door de coronacrisis haar beroep niet kan uitoefenen.

De politie van de zone Brussel-Elsense doekte zaterdagnacht een feest met ruim 100 gasten op in de Edmond Tollenaerestraat in Laken. Het ging om een goed voorbereid evenement, met onder meer een shuttledienst voor gasten, een discobar en grote hoeveelheden lachgas.

De gasten voor het evenement bleken uit heel België, maar ook Nederland en Frankrijk te komen.

Verschillende van de gasten waren realitysterren, meldt RTL. Het feestje was dan ook bedoeld voor de Parijse Jaja of Jawad Moussaoui, die in 2016 bekend raakte als deelnemer van een Franse variante op Big Brother: Secret Story.

De aanwezigheid van de sterren zorgde voor een pak onvoorziene gasten.

Léana Zaoui, een andere Franse realityster deelde een filmpje op sociale media over het feestje. Ze filmt terwijl ze samen met drie andere inzittenden terugkeert van Brussel. In de video legt ze uit hoe na een traject van enkele uren in de auto aankomen ter plaatse, maar dan per telefoon horen dat er een politieinval is. Het viertal moet afdruipen, maar maakt er zingend in de auto toch nog een feestje van.

Uit goede bron vernemen we dat de aanwezigheid van de sterren op het feest (en op weg ernaartoe dus) voor een watervaleffect zorgde, waardoor steeds meer gasten opdoken. De organisatrice was een vrouw die zelfstandige is en haar beroep op dit moment niet kon uitoefenen door de maatregelen in het kader van de corona-epidemie.

Het lockdownfeestje zou in een oude opslagplaats in de Edmond Tollenaerestraat zijn doorgegaan.

| Het pand in de Tollenaerestraat.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Laken , Samenleving , lockdownfeest

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni