| Derde schepen Amet Gjanaj (PS), bevoegd voor Economie en Werk, Middenstand en Handelszaken, Stedenbouw en Geschillen in Molenbeek.

Molenbeeks schepen Gjanaj test positief, college in quarantaine

© Belga - BRUZZ
08/10/2020

Molenbeeks schepen van Economie en Werk, Middenstand en Stedenbouw Amet Gjanaj (PS) testte woensdag positief op het coronavirus. Het voltallige college laat zich daarom testen. Tot iedereen het resultaat kent, worden alle bijeenkomsten en activiteiten van schepencollege in Sint-Jans-Molenbeek opgeschort.

Burgemeester Catherine Moureaux (PS) vernam woensdag dat een schepen woensdag positief heeft getest op Covid-19. Ze noemde geen namen, maar volgens de krant La Capitale gaat het dus om haar partijgenoot Gjanaj.

Het schepencollege kwam voor het laatst fysiek samen op donderdag 1 oktober, maar deed dat met de nodige afstand en in overeenstemming met de geldende sanitaire voorschriften. Alle leden van het college moeten uiterlijk donderdag/vandaag een test laten afleggen.

In afwachting van de resultaten worden de activiteiten, werkzaamheden of vergaderingen van de leden van het college opgeschort. Donderdag komen de burgemeester en de schepenen normaal gezien bijeen voor een vergadering van het college, maar die zal nu digitaal verlopen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Samenleving , Amet Gjanaj , Catherine Moureaux , schepencollege Molenbeek , besmetting coronavirus

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni